Știri

Știri

Latest News

IMPORTANT NOTICE!!

In the context of COVID-19 pandemic The Law Center of Lawyers also operates online / by phone, offering legal advice

Read More

Job Opening

The Public Association “Law Centre of Advocates” is looking for a qualified person for a vacant position of Lawyer to support the

Read More

IMPORTANT !!

În contextul epidemiei Coronavirus (COVID-19),  Centrul de Drept al Avocaților activează în regim online/telefon  oferind consiliere juridică solicitanților de azil,

Read More

Lista evenimentelor CDA din aprilie – mai 2018

11.05.2018/18.05.2018Seminar – Accesul în teritoriu în conformitate cu Convenția de la Geneva din 1951;

Scopul seminarului: Familiarizarea colaboratorilor Inspectoratului General al Poliției de Frontieră (IGPF) cu privire la standardele și principiile reglementate în Convenția de la Geneva din 1951 privind statutul refugiaților inclusiv semnificația principiului non-refoulment și accesul în procedura de azil.

Read More

Seminar ”Importanța și rolul interpreților/traducătorilor în procedura de azil”

Centrul de Drept al Avocaților (CDA) este o asociație obștească, partener al Agenției ONU pentru Refugiați (UNHCR). În cadrul parteneriatului cu UNHCR acordăm asistență juridică solicitanților de azil, beneficiarilor de protecție internațională, apatrizilor și solicitanților statutului de apatrid.

La data de 31 mai 2018, Centrul de Drept al Avocaților în parteneriat cu UNHCR Moldova organizează un seminar cu privire la ”Importanța și rolul interpreților/traducătorilor în procedura de azil”.

Read More