Campanie Colectare Fonduri

Criza umanitară din Ucraina este cea mai rapidă și cea mai de amploare din întreaga Europă după cel de-al doilea război mondial. Zeci de mii de persoane care traversează frontiera cu Republica Moldova, în căutarea unui loc mai sigur, au nevoie de consiliere juridică pentru a beneficia efectiv de drepturile de care dispun.

Începând cu data de 24 februarie, CDA a primit peste 18000 mii de apeluri telefonice și diverse cereri. Beneficiarii noștri solicită consultații juridice pe aspectul traversării frontierei, perfectarea actelor, încadrarea copiilor în instituțiile școlare, perfectarea cererii de azil, angajarea în câmpul muncii și altele.

Banii colectați urmează a fi cheltuiți pe necesitățile urgente ale CDA precum: lărgirea echipei în perioada de criză și angajarea consilierilor juridici la posturile de trecere vamală și centre de refugiați, coordonarea echipelor mobile din teren, de asemenea, acoperirea numărului de solicitări și alte aspecte organizaționale.

Puteți dona aici::

Denumire Bancă: B.C. “Eximbank” S.A., Branch bank nr.6, Chişinău