Monday, September 27, 2021

Press Releases

Sesiune de informare pentru avocaţii din Chişinău privind acordarea asistenţei juridice în cazurile de discriminare

Sesiune de informare pentru avocaţii din Chişinău privind acordarea asistenţei juridice în cazurile de discriminare

Asociaţia Obştească „Centrul de Drept al Avocaţilor” în parteneriat cu Uniunea Avocaţilor din Republica Moldova, organizează la 18 ianuarie 2013 în oraşul Chişinău o sesiune de informare pentru avocaţi privind acordarea asistenţei juridice în cazurile de discriminare. Sesiunea de informare este realizată în cadrul proiectului “Cunoştinţe consolidate ale avocaţilor privind cazurile de discriminare”, finanţat de Fundaţia Soros-Moldova/Programul Egalitate şi Participare Civică.

Sesiunea de informare va avea loc vineri, 18 ianuarie, ora 1400, în incinta BAA „Rîhlea şi Asociaţii”, bd. Dacia 16/2, or. Chişinău.

 

La eveniment sunt invitaţi avocaţii din Chişinău şi raionale din regiunea centru a Republicii Moldova. Avocaţii interesaţi să participe pot să se înregistreze la numărul de telefon indicat mai jos.

Activităţi similare au fost realizate şi în alte regiuni ale ţării: Comrat, Orhei, Bălţi, Căuşeni pe parcursul anului 2012.

Proiectul are drept scop consolidarea capacităţilor avocaţilor privind acordarea asistenţei juridice în cazurile de discriminare pe teritoriul Republicii Moldova. În cadrul proiectului, se preconizează a fi informaţi 240 de avocaţi din 6 regiuni ale ţării privind acordarea asistenţei juridice în cazurile de discriminare. De asemenea, a fost creată o pagină web cu resurse juridice pentru avocaţi; este în curs de elaborare strategia de promovare a asistenţei juridice în cazurile de discriminare pentru anii 2013-2015. La sfârşitul proiectului va fi organizată o conferinţă naţională a avocaţilor.

Pentru mai multe informaţii:
Asociaţia Obştească „Centrul de Drept al Avocaţilor”
Oleg Palii, coordonator de Proiect, sau
Sergiu Găină, asistent de proiect.
Tel. (022) 240898, 240899, E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. , Website: www.cda.md.

Photo Gallery

Sustin 2%!

LCA on Facebook

The Betst bookmaker bet365 Review
How to register at bookamkersHere