Grid Left Sidebar

IMPORTANT !!

În contextul epidemiei Coronavirus (COVID-19),  Centrul de Drept al Avocaților activează în regim online/telefon  oferind consiliere juridică solicitanților de azil, …

Lista evenimentelor CDA din aprilie – mai 2018

11.05.2018/18.05.2018Seminar – Accesul în teritoriu în conformitate cu Convenția de la Geneva din 1951;

Scopul seminarului: Familiarizarea colaboratorilor Inspectoratului General al Poliției de Frontieră (IGPF) cu privire la standardele și principiile reglementate în Convenția de la Geneva din 1951 privind statutul refugiaților inclusiv semnificația principiului non-refoulment și accesul în procedura de azil.

Seminar ”Importanța și rolul interpreților/traducătorilor în procedura de azil”

Centrul de Drept al Avocaților (CDA) este o asociație obștească, partener al Agenției ONU pentru Refugiați (UNHCR). În cadrul parteneriatului cu UNHCR acordăm asistență juridică solicitanților de azil, beneficiarilor de protecție internațională, apatrizilor și solicitanților statutului de apatrid.

La data de 31 mai 2018, Centrul de Drept al Avocaților în parteneriat cu UNHCR Moldova organizează un seminar cu privire la ”Importanța și rolul interpreților/traducătorilor în procedura de azil”.