ULTIMUL TRAINIG PENTRU AVOCAŢII DIN REPUBLICA MOLDOVA ÎN DOMENIUL NEDISCRIMINĂRII.

ULTIMUL TRAINIG PENTRU AVOCAŢII DIN REPUBLICA MOLDOVA ÎN DOMENIUL NEDISCRIMINĂRII.

ULTIMUL TRAINIG PENTRU AVOCAŢII DIN REPUBLICA MOLDOVA ÎN DOMENIUL NEDISCRIMINĂRII.ASPECTE JURIDICE INTERNAȚIONALE ȘI NAȚIONALE. JURISPRUDENȚA CEDO ȘI JURISPRUDENȚA NAȚIONALĂ ÎN DOMENIU
 
La data de 18 noiembrie a.c., la ora 14.00, în Judecătoria sectorului Botanica, sala mică, etajul 3, s-a desfăşurat ultimul training pentru avocaţii din Republica Moldova cu tematica indicată mai sus.
Participanţii la ultimul training, precum şi cei de la seminarele precedente au beneficiat atît de relevante alocuţiuni a experţilor, care posedă experienţă bogată în domeniul abordat, cît şi de ediţia special a revistei „Avocatul Poporului”, revista ştiinţifico-practică şi informativă de drept, care cuprinde integra informaţie tratată de experţii noştri în proiectul CREȘTEREA NIVELULUI DE CUNOȘTINȚE ALE AVOCAȚILOR ȘI SENSIBILIZAREA OPINIEI PUBLICE PRIVIND COMBATEREA DISCRIMINĂRII ÎN MOLDOVA, susţinut financiar de PNUD în Moldova.
 
Moderator: Alexei BARBĂNEAGRĂ, Preşedinte, Centrul de Drept al Avocaţilor      
   
Experţi: Gheorghe AMIHALACHIOAIE, Preşedintele Uniunii Avocaţilor din Republica Moldova
Janeta HANGANU, avocat, Managing Partner “HANGANU, TĂNASE & PARTENERII”
            Doina Ioana STRĂISTEANU, Avocată și Expertă în Drepturile Omului, Partener Fondator, Biroul Asociat de Avocați ”Panțîru și Străisteanu”.
        
Organizatori:Asociaţia obştească „Centrul de Drept al Avocaţilor” în cooperare cu Consiliul Uniunii Avocaţilor din Republica Moldova şi PNUD în Moldova.

Galerie foto:
{vsig}seminar_2011-11-25{/vsig}