18 noiembrie a.c., la ora 14.00, în Judecătoria sectorului Botanica – al treilea training în domeniul nediscriminării

18 noiembrie a.c., la ora 14.00, în Judecătoria sectorului Botanica – al treilea training în domeniul nediscriminării

TRAINING-URI CU SUPORTUL FINANCIAR AL PROGRAMULUI NAŢIUNILOR UNITE PENTRU DEZVOLTARE (PNUD) ÎN MOLDOVA
 
ANUNŢ: TRAINIG PENTRU AVOCAŢII DIN REPUBLICA MOLDOVA ÎN DOMENIUL NEDISCRIMINĂRII.ASPECTE JURIDICE INTERNAȚIONALE ȘI NAȚIONALE. JURISPRUDENȚA CEDO ȘI JURISPRUDENȚA NAȚIONALĂ ÎN DOMENIU
 
La data de 18 noiembrie a.c., la ora 14.00, în Judecătoria sectorului Botanica, sala mică, etajul 3, se va desfăşura al treilea training pentru avocaţii din Republica Moldova cu tematica indicată mai sus.
 
Cei interesaţi sunt rugaţi să expedieze un mesaj de confirmare privind participarea la seminar, la următoarele adrese: uniunea.avocatilor.rm@gmail.com; law-center@tmg.md
 
Participanţii la seminar vor putea beneficia de literature juridică editată de asociaţia obştească “Centrul de Drept al Avocaţilor”.
În mesajul de confirmare vă rugăm să includeţi: numele şi prenumele, telefon mobil, denumirea biroului individual sau asociat de avocaţi, adresa (oraş/municipu).
 
Moderator: Alexei BARBĂNEAGRĂ, Preşedinte, Centrul de Drept al Avocaţilor   
      
Experţi: Gheorghe AMIHALACHIOAIE, Preşedintele Uniunii Avocaţilor din Republica Moldova
Janeta HANGANU, avocat, Managing Partner “HANGANU, TĂNASE & PARTENERII”
            Doina Ioana STRĂISTEANU, Avocată și Expertă în Drepturile Omului, Partener Fondator, Biroul Asociat de Avocați ”Panțîru și Străisteanu”.
           
Organizatori:Asociaţia obştească „Centrul de Drept al Avocaţilor” în cooperare cu Consiliul Uniunii Avocaţilor din Republica Moldova şi PNUD în Moldova.