Ziua Europei

Ziua Europei

Deja pe parcursul a mai multor ani, în mod tradițional, primăria municipiului Chișinău împreună cu delegația Uniunii Europene organizează Ziua Europei în Republica Moldova. Desfășurată în Piața Marii Adunări Naționale, această sărbătoare a unit sute şi mii de chișinăuieni dornici să guste din diversitatea multiculturală a țărilor europene.

La sărbătoarea Europei şi europenilor au participat şi persoane de pe alte continente cum ar fi Africa şi Asia; între altele e vorba de beneficiarii Înaltului Comisariat al ONU pentru Refugiaţi (UNHCR) în Moldova – refugiaţii, solicitanţii de azil şi beneficiarii de protecţie umanitară – care au fost sprijiniţi de organizaţiile non-guvernamentale, parteneri de implementare a proiectelor UNHCR, în special Centrul de Caritate pentru Refugiaţi care, de fiecare dată, se implică în diverse activităţi cultural-educative şi de divertisment cu sprijinul direct al refugiaţilor; Centrul de Drept al Avocaţilor, AVE Copiii, Societatea pentru Refugiaţi.


Programul Regional de Protecţie în Belarus, Ucraina şi Moldova este finanţat de către Uniunea Europeană şi implementat de către UNHCR


Sursa: societateapentrurefugiati.blogspot.com

Galerie foto:
{vsig}seminar_2012-05-14{/vsig}