ANUNŢ: TRAINIG PENTRU AVOCAŢII DIN REPUBLICA MOLDOVA ÎN DOMENIUL NEDISCRIMINĂRII

ANUNŢ: TRAINIG PENTRU AVOCAŢII DIN REPUBLICA MOLDOVA ÎN DOMENIUL NEDISCRIMINĂRII

TRAINING-URI CU SUPORTUL FINANCIAR AL PROGRAMULUI NAŢIUNILOR UNITE PENTRU DEZVOLTARE (PNUD) ÎN MOLDOVA
 
ANUNŢ: TRAINIG PENTRU AVOCAŢII DIN REPUBLICA MOLDOVA ÎN DOMENIUL NEDISCRIMINĂRII.ASPECTE JURIDICE INTERNAȚIONALE ȘI NAȚIONALE. JURISPRUDENȚA CEDO ȘI JURISPRUDENȚA NAȚIONALĂ ÎN DOMENIU
 
La data de 21 octombrie a.c., la ora 10.00, la Bălţi, în incinta judecătoriei Bălţi, sala 1,va avea loc un training pentru avocaţii din Republica Moldova cu tematica: NEDISCRIMINAREA. ASPECTE JURIDICE INTERNAȚIONALE ȘI NAȚIONALE. JURISPRUDENȚA CEDO ȘI JURISPRUDENȚA NAȚIONALĂ ÎN DOMENIU. Pentru informaţie suplimentară, puteţi apela la domnul Eduard Revenco, Decanul Baroului, la numărul de telefon: 69372000.

La data de 18 noiembrie a.c., la ora 14.00, în Judecătoria sectorului Botanica, sala mică, etajul 3, se va desfăşura următorul training pentru avocaţii din Republica Moldova cu tematica indicată mai sus.
 
Cei interesaţi sunt rugaţi să expedieze un mesaj de confirmare privind participarea la seminar, la următoarele adrese: uniunea.avocatilor.rm@gmail.com; law-center@tmg.md
Participanţii la seminar vor putea beneficia de literature juridică editată de asociaţia obştească “Centrul de Drept al Avocaţilor”.
În mesajul de confirmare vă rugăm să includeţi: numele şi prenumele, telefon mobil, denumirea biroului individual sau asociat de avocaţi, adresa (oraş/municipu).
 
Moderator: Alexei BARBĂNEAGRĂ, Preşedinte, Centrul de Drept al Avocaţilor  
       
Experţi: Gheorghe AMIHALACHIOAIE, Preşedintele Uniunii Avocaţilor din Republica Moldova
 
           
  
Janeta HANGANU, avocat, Managing Partner “HANGANU, TĂNASE & PARTENERII”
 
 
               Doina Ioana STRĂISTEANU, Avocată și Expertă în Drepturile Omului, Partener Fondator, Biroul Asociat de Avocați ”Panțîru și Străisteanu”
 
          
           

Organizatori:Asociaţia obştească „Centrul de Drept al Avocaţilor” în cooperare cu Consiliul Uniunii Avocaţilor din Republica Moldova şi PNUD în Moldova.